Verbindend, innovatief, betrokken, initiatief & resultaatgericht


Wij zijn Aon. Wij zijn verzekeringsmakelaars (‘brokers’) en risicoadviseurs voor ondernemende risiconemers en verzekeraars. Sinds 1688. Al die tijd is ons motto onveranderd: wij helpen klanten succesvol te ondernemen. Dat vraagt om een sterke basis waar onze organisatie en onze collega’s op drijven. We noemen dit onze ‘drivers’: verbindend, innovatief, initiatiefrijk, betrokken en resultaatgericht. De drivers vormen het kloppend hart van onze manier van werken. Ze geven richting aan onze houding en ons gedrag

Bekijk hier wat onze drivers voor ons betekenen:

Een gesprek over onze drivers tussen twee collega’s

Michiel van Meer, CHRO bij Aon in Nederland

“Hoe meer interactie er ontstaat, hoe mooier en gaver dit traject gaat worden” Yori Wierda is eventmanager bij Marketing & Communications en bespreekt onze vijf drivers met Michiel van Meer, CHRO bij Aon in Nederland.

Yori: “Onze collega’s hebben begin vorig jaar voor het eerst kennisgemaakt met de vijf drivers. Meerderen van ons dachten: weer van die nieuwe corporate woorden, maar niets is minder waar. Michiel, kun jij de drivers kort toelichten voor onze lezers? We doen dat even ‘op papier’, want door corona is het moeilijker om elkaar live te zien”. Michiel: “Dat doe ik graag, hoor. Ik ben altijd meer dan bereid om dit soort belangrijke thema’s toe te lichten. Aon is continu in ontwikkeling en er gebeurt ontzettend veel op het gebied van collega-successen, diversiteit, persoonlijke ontwikkeling, arbeidsvoorwaarden, klantsuccessen, innovatie, digitalisering en nog veel meer. Ik vind het belangrijk om continu stil te staan bij wat voor moois wij samen doen en wat een mooi bedrijf wij vormen.” Yori: “En hoe verhoudt zich dat tot die vijf drivers?” Michiel: “De drivers vormen eigenlijk het kloppend hart van onze manier van werken. Ze geven richting aan onze houding en gedrag.” Yori: “We willen er natuurlijk voor zorgen dat de drivers aanvoelen als iets logisch, natuurlijks, iets waar je meteen aan denkt of herkent als iemand je vraagt waar Aon voor staat. Hoe zie jij dat?” Michiel: “Absoluut. En bovenal moet het leuk en herkenbaar zijn en identiteit creëren; en niet een door Aon opgelegd verhaal worden. Daarom hebben we een heleboel leuke initiatieven op de agenda staan, waar onze collega’s binnenkort meer over horen.” Yori: “Dat gaan we zeker doen! We willen het hele land door en geen enkel mooi initiatief of succes onderbelicht laten en we hopen hier alle collega’s bij te betrekken. Michiel, wil jij de collega’s nog wat meegeven?” Michiel: “Meer dan ooit is dit iets wat we samen doen; Aon United als je wilt. Ik hoop dat we hiermee het startschot hebben gegeven voor de volgende fase in onze internal branding. De collega’s zijn Aon en hoe meer interactie er ontstaat komend jaar, hoe mooier en gaver dit traject gaat worden. Dus ik hoop dat iedereen zich laat horen en zien!”